Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under juni 2007

Av Helga - 30 juni 2007 21:41

Nu ska det bli härligt att få sova inatt efter att ha gått upp i svinottan tre dagar i rad. Lite sovmorgon blir det också!! Underbart!



Dottern har haft mycket roligt att berätta om sitt sportläger. Bl a blev hon vald till veckans fighter i sin träningsgrupp och på avslutningen, under eftermiddagen idag, uppträdde Dogge Doggelito.


Nyss stack dottern ut för att spela basket med en kompis.

Av Helga - 30 juni 2007 19:01

Dottern hade redan kommit hem när jag kom hemcyklandes från bussen. Vi har köpt kebabtallrik till henne, som hon var sugen på efter en vecka med lägermat. Jag värmde på kycklingrester med ris till mig. Ciabattabröd med tzatsiki åt vi till maten och ett litet glas rött till mig. Det smakade bra ...


Nu blir det chattande för dotterns del. Jag ska sätta mig med en "köpp" (kaffe) och läsa tidningen.

Av Helga - 30 juni 2007 15:26

Har just landat igen och missade bussen hem med några minuter. Här på Arlanda regnar det rejält.


Flygningen idag till varmare breddgrader var jättetrevlig. Ganska lugnt trots fullsatt kabin och som sagt trevlig stämning. Eric Gadd, en av mina musikaliska favoriter, åkte med oss.


Nu ska jag hem och ta emot dottern som kommer hem från sportlägret. Det blir nog rätt lugnt ikväll med två trötta tjejer hemma. Imorgon ska jag flyga på eftermiddagen/kvällen, så det blir lite sovmorgon. Skönt! 

Av Helga - 30 juni 2007 05:23

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att vår "briefing" ska börja. Briefing är när besättningen samlas och går igenom dagens flygning och säkerhetsrelaterade detaljer kring den.


När jag flög till en nordlig svensk stad häromdagen hade jag med denne man ombord.


Nisse Hellberg (Wilmer X) och hans band skulle spela på festivalen på stadens torg. Vi hade även med oss bandet Neverstore dit upp.

Av Helga - 29 juni 2007 20:06

Nu är det dags att börja varva ner ... jag ska upp redan kl.03.50 för hinna ut till Arlanda i tid till min flygning imorgon. En dusch nu och sedan natti, natti. Här kommer ett litet citat;


Optimisten har lika ofta fel som pessimisten, men han har fan så mycket roligare.


Både sonen och dottern har hörts av per telefon idag. Båda verkar må bra och trivas. Bra det! Dottern får jag träffa imorgon. Mysigt!


Go´natt!!

Av Helga - 29 juni 2007 16:24

Vad göra när man har passagerare som tar upp två platser ??


Detta problem uppstod på en av mina flygningar idag. En amerikansk man, som var stor nog för två stolar och behövde ett extrabälte för att kunna spänna fast sig, skulle ha kunnat klämt fast en dansk man om vi inte omplacerat den danske mannen. Som tur var hade vi en extra plats ombord idag. Vad gör man annars? Detta har ju debatterats tidigare i media, kanske skulle man ta betalt för två flygbiljetter?



Den danske mannen, som fick flytta runt en del innan vi visste var han kunde sitta, bjöd vi på en macka och dricka som kompensation. Han var mycket sympatisk och tålmodig. Den andre mannen var också jättetrevlig, men ack så stor! Eller är det helt enkelt så att det borde finnas två olika stolstyper på flygplan, så att alla storlekar får plats??


 Hoppas jag inte sårat någon nu. Det kanske inte är så lätt när man är överviktig. Skriv gärna en kommentar om du tycker jag varit stygg!!

Av Helga - 29 juni 2007 15:30

Du kanske tror att jag hakat upp mig på Linda Rosing... och det har jag nog, för nu funderar jag på om inte hon är lika intressant ungefär som Paris Hilton. Vilka B-kändisar!!! Och ändå är de med i var och varenda tidning - titt som tätt !!


Jag läste om ett nyhetsankare i USA som försökte bränna nyheten hon skulle läsa om Paris Hilton, för att hon var så less att rapportera om henne. När det inte tog eld så rev hon papperet i stycken istället.




Av Helga - 29 juni 2007 15:09

Eftersom jag inte fick ledigt i helgen kommer jag att kunna vara hemma när dottern kommer hem från sitt sportläger. Annars hade hon sovit hos farmor istället. Som sagt... ibland blir det bra fast det inte blir bra!!

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards