Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under januari 2009

Av Helga - 26 januari 2009 08:11


Maken låg vaken och bligade på klockan titt som tätt från klockan 04... helt plötsligt ser jag hur han sätter sig upp och råstirrar på väckarklockan och blinkar gång på gång. Han hade somnat till och plötsligt hade vi, hela familjen, försovit oss. Väckarklockan hade gubben råkat ställa en timme fel. Gissa om alla fick brått!!?? Inte jag då som är ledig idag, men de andra blev det en väldig fart på.


Nu har de kommit iväg och förhoppningsvis kom de i tid till skola och jobb. Jag tror vi får använda fler väckarklockor i huset i fortsättningen...


Snälla du - rösta - klicka här



Av Helga - 25 januari 2009 15:29


Dottern kunde spela idag men inte var hon sig riktigt lik. Ganska slak blir man allt efter magsjuka.


Vi vuxna är "still going strong"... Otroligt!


Maken satt i sekretariatet idag och jag satt som hallvärd och skötte lite av varje. Min uppgift var att kolla att sekretariatet  var på plats i båda hallarna (4 personer per hall), kolla att domarna var på plats, betala domarna, Lämna ut protokoll, dela ut priser m.m


Roligt har vi haft även om den "stukade" dottern är besviken eftersom hon inte var frisk just den här helgen. Livet består ju ändå av många roliga tillfällen - det kommer fler!!


Tack för alla vänliga kommentarer de senaste dagarana!! Jag kikar runt bland bloggarna imorgon... nu är jag så trött så det blir fötterna på bordet resten av dagen :)


Jag blir glad om du klickar här, dvs röstar




Av Helga - 24 januari 2009 20:43


Fortfarande friska!!!! Peppar, peppar...


Dottern mår så pass bra att hon ska försöka spela match imorgon. Efter uppvärmningen vet vi om hon spelar. Hoppas hon kan... hon har sett fram emot den här turneringen länge.


Nu myser vi i soffan och tittar på körslaget!!


Rösta gärna här




Av Helga - 24 januari 2009 11:50


Jag vågar knappt sätta det på pränt, men ännu är jag och maken friska. Sonen har i stort sett repat sig helt. Hans byxor hänger dock längre ner än vanligt eftersom han snabbt tappat i vikt. Dottern mår mycket bättre idag och är nog igång som vanligt imorgon. Blåbärssoppa har de båda ätit för att stabilisera magen.


Dottern var extra deppig när hon blev sjuk eftersom hennes lag spelar en viktig turnering på hemmaplan den här helgen. Det är något laget har tränat för hela hösten och det har varit uttagningar för att få vara med i laget. Vi andra åkte och såg första matchen igår kväll och rapporterade hem resultatet efter varje "quarter".


Jag skrev om en "dum" passagerare igår i mitt inlägg. Jag fick många kommentarer kring det. Jag tror många människor som är ute och flyger är stressade av olika orsaker och då kan det bli så här fel. Men många tänker också för snävt i banorna ME, MYSELF AND I...


Ha en fin lördag vad du än gör :)


Rösta på mig snälla du - klicka här


Av Helga - 23 januari 2009 08:39


Den otrevliga sjukan har spritt sig och idag är det dotterns tur :( 

Blä, rent ut sagt!!


********************************


Nyligen när jag jobbade var det en man ombord som var sällsynt dum. Det var boarding och inte på något sätt fullt i hatthyllorna när mannen tog sin väska och TRYCKTE upp den i en lucka som redan var ganska full. En passagerare strax intill bad honom ta det försiktigt eftersom han hade en kavaj och en jacka däruppe med en mobil bl a i en av fickorna. Mannen pressade bara in sin väska ändå och sa;


- Luckorna är väl till för våra grejer.


Jag tog ut mannens väska igen och lyfte bort den andres kläder till en annan plats innan jag stuvade in nämnda väska igen.


Hur kan man som vuxen människa vara så otrevlig mot sina medpassagerare??? Problem med utrymme hade vi ju inte heller.



Nåväl, idag blir väl en lugn dag med lite mys med dotra. Jag har ingen lust att få denna åkomma själv, men man ligger nog rätt så risigt till...


Rösta gärna genom att klicka här


Av Helga - 22 januari 2009 08:16


Jag kom hem igen igår kväll när alla andra somnat här hemma. Det låg en stor lapp på köksbordet där maken skrivit att sonen är sjuk. Jag har sjukanmält honom nu och det blir intressant att se hur det står till när han vaknar. Det var en sån där otrevlig sorts sjuka han verkar ha fått :(


När vi gick till bilen efter restaurangbesöket i måndags såg jag en röklucka på en husfasad. Där hade någon målat över ett streck på bokstaven R och istället kunde man utläsa ordet "Pöklucka".


Jag såg Ronny och Ragge framför mig och fnittrade glatt :)


Rösta på mig snälla - klicka


Av Helga - 21 januari 2009 10:36


Jag stack till jobbet igår eftermiddag och fløg hela kvællen. Vi hamnade slutligen på ett av mina favorithotell. Det ær egentligen inget særskilt med hotellet i sig utan det ær personalen som ær så vænlig!!! Dessutom har hotellet de bæsta sængarna, skøna dunkuddar/ tæcken och ren bomull i lakanen. Det ær underbart!


Nu har vi ætit frukost i stort sett hela besættningen tillsammans - det ær inte ofta så många dyker upp. Mycket gott finns det att vælja på, men jag tog faktiskt i stort sett bara det jag brukar æta hemma.


Røsta gærna på mig - klicka hær

Kinesisk visdom...

Av Helga - 20 januari 2009 08:26


Jag lyckades!!!


Jag fick tag i en sponsor till våra 24 "matchens lirare" och vi ska få priserna packade och klara för avhämtning tills på fredag. Gissa om det känns som en lättnad. Det blev en kasse med t-shirt, strumpor och vattenflaska från en stor sportkedja. Klubben lägger även i en påse godis och en chokladkaka - inte så illa!!


Igår kväll åkte vi till stan och gick på restaurang för att fira "minstingen". Det blev asiatisk buffé enligt dotras önskemål. Vi har varit på den här restaurangen flera gånger förut eftersom de har så god mat. Nu hade de även lagt till Sushi till buffémenyn och det tyckte jag var ännu bättre. Tårta hade vi kvar från i söndags och det fick bli en bit av den också på kvällen för att fira födelsedagsbarnet.


Det kändes lite småskumt att sitta och äta sushi med de här firrarna simmande alldeles intill. Så färsk fisk behöver de ju inte ha typ...


Det har kommit snö här och det är så fint!


Rösta gärna på mig - klicka här


Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards