Direktlänk till inlägg 6 november 2008
Det är intressant hur det kan växla i media;
Först var det SKANDAL = KÖTTFÄRSSKANDAL!!!
Nu skriver man i kvällstidningen om mat, som enligt datumet gått ut, men som ändå går utmärkt bra att äta och att vi slänger för mycket mat som är tjänlig. Experter uttalar sig om hur olika sorters mat reagerar på några extra dagars förvaring.
Var finns logiken i detta?
På tal om mat så besökte jag en stor livsmedelskedja i London nyligen. I USA finns det 200 affärer men i England (vad jag vet) bara en ännu så länge. De inriktar sig på Ekologisk mat och det var en fröjd att gå in där och tittade på dignande diskar av bröd, kakor, frukt, "to-go food", ostar och mycket mycket mer... Ta en titt på den här artikeln om du är intresserad av Whole food market på Kensington High Street...
http://www.iht.com/articles/2007/05/11/news/wbfood.php
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...