Direktlänk till inlägg 2 januari 2014
Så har vi kommit in två dagar på det nya året - 2014. Ett nytt år som ger möjligheter och där vi inte vet vad som komma skall. Jag ser fram emot våren som alltid och snart ska jag köpa min första tulpanbukett...
Nyårsafton firades precis som alltid med vårt " gäng" plus en del av ungdomarna - vi var 14 personer. Vi "knyter" ihop menyn och årets nyårsmiddag tror jag var den bästa någonsin.
Förkör; champagne med tre olika snittar
Förrätt; Lax- och avocadorullar på salladsbädd
Varmrätt; Oxfilé med potatisgratäng och västerbottenost i små portionsformar. Roquefortsås till.
Efterrätt En liten desserttallrik med citronpaj, ett litet glas chokladmousse och exotisk fruktsallad.
Efter maten hade vår dotter fixat paketleken. Det blev ett livat och roligt inslag under kvällen.
Igår åkte dotterns pojkvän hem till Tyskland så nu är vi bara tre kvar i huset. Vår son verkar ha det bra i Hong Kong även om vi bara hört av honom lite grand. De har inte tillgång till internet så ofta.
Imorgon ska vi förfira dotterns födelsedag eftersom hon inte är hemma i Sverige på själva dagen. Det blir paket på morgonen, spadag på Fyrishov med massage mitt på dagen (mamma får också massage) och så restaurangbesök på kvällen. Inte så dumt!
God fortsättning på det nya året kära läsare!
#nyår #nyårsmiddag #paketleken #spadag #mordotter #flygvärdinna
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...